ما به شرط افراز و سند تک برگ خریداری کردیم و شهرداری هم افراز و بلامانع نوشته لطفا کامل راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۱ #03036405

سلام و عرض ادب و احترام ..یک ملک وجود دارد که مساحت آن هشتصد متر است که بطور مساوی و سه دانگ متعلق به شخص الف و ب میباشد بنده سال ۹۷ سهم شخص الف را خریدم به مساحت چهارصد متر ..و ایشان سهم خود را به صورت دیوار جدا کننده و سند تک برگ به بنده واگذار کرد شهرداری هم در نامه انتقال به ثبت اعلام کرد افراز سهم مالک بلامانع میباشد ولی الان بعد از سه سال شهرداری میگه ماده صد و یک باید اعمال میشده ولی نشده
سوال من اینه آیا ماده صد و یک شامل ملک تجاری در وسط شهر میشود یا نه
و دوم اینکه آیا به ما ربطی داره یا نه چون ما به شرط افراز و سند تک برگ خریداری کردیم و شهرداری هم افراز و بلامانع نوشته
لطفا کامل راهنمایی کنید باید چیکار کنم باتشکر از زحمات شما

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد

سلام مدارک نیاز به بررسی بیشتری دارد

باسلام مدارک نیاز به بررسی بیشتری دارد

با سلام
اولا بستگی به قرارداد شما با فروشنده دارد ثانثا چه وظیفه تفکیک بر عهده شما باشد چه فروشنده به هر حال نیازمند طی مراحل قانونی از جمله ماد‌ه ۱۰۱ شهرداری است که در طی این ماده شهرداری یک بخش از زمین یا بهای آن را به نفع خودش تملک می کند ولی باید توجه شود که بعد از ارایه نقشه ترسمی به شهرداری و گرفتن رسید شهرداری مکلف است ظرف سه ماه پایخ دهد در غیر اینصورت باید به دادگاه رجوع کنید که دادگاه با اخذ نطر کمیسیون ماده ۵ ) با مهلت دوماه کمیسیون برای پاسخ ) حال چه پاسخ کمیسیون رسیده باشد یا خیر اقدام به تصمیم گیری در خصوص افراز و تفکیک می کند

باسلام و درود مدارک و مستندات شما نیاز به بررسی دارد.

موضوع نیازمند بررسی بیشتری می باشد

با سلام
باید مستندات بررسی بشود. اگر راهنمایی کامل می خواهید مشاوره اختصاصی بگیرید.