آیا پیامک های فرستاده شده طرف سندی برای شکایت محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۱۴ #03018981

با سلام و تشکر از خدمات بینظیر شما
مختصر عرض کنم که حدود یکسال و نیم پیش فردی از روی نادانی خودش با من مشکل داشت و دوستی هم داشت که شرور بود و هی انواع اقسام حرف ها و تهدید ها پشت سرم میکرد ولی بنده نه وقت داشتم و نه محل گذاشتم،مدت ها گذشت چندماه پیش فرد خودش به نادانی خودش و حق بودن من اعتراف کرد ولی اخیر دوست شرور او پیامی تهدید آمیز فرستاده و از کلمات رکیک استفاده کرده فکر نمیکنم در برابر لات بازی های این فرد سکوت مناسب باشد بنابراین راهنمایی کنید چطور علیه وی شکایت کنم و آیا پیامک های فرستاده شده طرف ،سندی برای شکایت محسوب میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن پیامک ها قابل استناد هستند...

با درود متن پیامک ها قابل استناد هستند میتوانید به عنوان توهین طرح شکایت نمایید

درود بر شما
بله، به استناد پیامک های و استعلام مراجع قضایی امکان طرح دعوا با موضوع تهمت و تهدید وجود دارد .

سلام پیامک ها قابل استناد هستند میتوانید به عنوان توهین طرح شکایت نمایید

سلام
به استناد پیامهای ارسالی می توانید به اتهام توهین و تهدید از ایشان شکایت کنید.

سلام
می توانید به اتهام توهین و تهدید از ایشان شکایت کنید

به استناد پیامک های ارسال شده اقدام به طرح شکایت به اتهام توهین و تهدید نمائید