تخلف آتلیه های عکاسی تحت نظر اتحادیه را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۸۵ #03018275

با سلام. بنده حدود دو سال پیش با آتلیه ای دارای مجوز اتحادیه عقد قرارداد کردم. این مجموعه طی زمان نسبتا طولانی عکس ها تحویل داد و بابت تحویل فایل های عکاسی حدود ۱۰ میلیون تومان از بنده نقاضا کرد که قابل قبول نبود. از طرفی هنوز بعد از گذشت دو سال فیلم رو کامل نکرده و تحویل نداده است. می خواستم بدونم آیا مالکیت فایل های عروسی با توجه به نوع قرارداد پیمان اصلا قانونی می باشد؟ در واقع بنده از این مجموعه خدمت خریدم که در مجلس بنده عکاسی کنند و مانند نیروی روزمزد دستمزد دریافت کنند. با بودن قانون برای باج گیری بعدش رو متوجه نمی شم؟ از طرفی با فرض مالکیت آتلیه بر فایل ها آیا همانند سایر موارد مالکیت معنوی زمان به این موضوع اعمال نمی شود. مثلا حفاظت قانونی از مالکیت معنوی یک اختراع درفناوری اطلاعات ۶ ماه و در تا چندین سال در سایر رده های فناوری می باشد. در این مورد آیا می توان ادعایی مطرح کرد ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما طبق مفاد قرارداد الزام وی به ایفای تعهد را خواستار شوید که طبق تعهدش عمل کند
ضمن اینکه فیلم یا عکسبرداری آتلیه از مجالس شما دلیل مالکیت آتلیه نمی باشد اصلا مالکیت مصداق ندارد

باسلام
صرف فیلمبرداری یا عکاسی، مالکیتی برای اتلیه ایجاد نمی نماید و بحث نقض حقوق مالکیت فکری در کیس شما آنگونه که میفرمایید موضوعیت نمی یابد. شما طبق مفاد قراردادتان میتوانید الزام اتلیه به انجام تعهدات قراردادی را نمایید.