ایا برای من سوپیشینه برای استخدام میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۰ #03014303

با سلام و خسته نباشید بنده معادل ۵ میلیون تومن دردادگاه محکوم به پرداخت شدم
با تشکر از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام سوپیشینه تلقی نمی شود.

وقت بخیر سوپیشینه برای شما محسوب نمیشود

با احترام خیر سوپیشینه ای نیست

سلام دارای سوپیشینه نمی باشد

اگر به پرداخت مبلغ فوق بابت بدهی در دادگاه حقوقی محکوم شده اید که جنبه کیفری نداشته و سو پیشینه محسوب نخواهد شد ولی اگر در دادگاه کیفری محکوم شده اید جز سوابق کیفری شما لحاظ خواهد شد لیکن سابقه کیفری موثر نخواهد بود

با سلام
اگر چه شما اشاره به عنوان جرم نفرمودین اماصرفا محکومیت مالی یا جزای نقدی سوپیشینه نخواهد داشت

خیر محکومیت به پرداخت فاقد اثر کیفری و سوپیشینه است.