درصورت از کارافتادگی کلی می تواند از مستمری استفاده کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۶۴ #02985562

سلام
درصورتی که شخصی کلا حق بیمه ای پرداخت نکرده باشد و تحت تکفل فرزندش بیمه باشد

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در صورت فوت به افراد تحت تکفل تعلق می‌گیرد

با سلام
بعد از فوت شخص امکان دریافت مستمری ایک

در صورت فوت وی امکان پرداخت مستمری به افراد تحت تکفل وجود دارد.

باسلام باتوجه به توضیحات شما خیر مستمری جهت حق پرداخت دیه به شماتعلق نخواهد گرفت.

در صورت فوت شخص مستمری بگیر شما می توانید

سلام
خیر، دریافت مستمری به کسانی که بیمه شده اصلی هستند اختصاص دارد و در صورتی که شخص فوت کند، به افراد تحت تکفل متوفی پرداخت مستمری امکانپذیر است.

باسلام
خیر .فقط بیمه شده اصلی که شما تحت تکفل ایشان هستید میتوانددرصورت ازکارافتادگی استفاده کند