از نظر حقوقی این احضاریه برای متهم است یا فقط به عنوان شاهد یا فرد مرتبط احضار شده ام؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۸ #02981035

با سلام

امروز احضاریه ای از طرف دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب برای بنده آمده است با این عنوان "ابلاغ اخطاریه/ احضاریه حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین"
نه نوشته برای کدام اتهام و نه شکایت چه کسی. فقط نوشته در وقت مقرر (تاریخ و ساعت) جهت رسیدگی دراین شعبه حاضر شوید.

۱- از نظر شما این احضاریه برای متهم است یا فقط به عنوان شاهد یا فرد مرتبط احضار شده ام؟
۲- آیا وکیل می تواند همراه بنده بیاید یا به جای من در جلسه حاضر شود؟
۳- آیا در این جلسه همه افراد درگیر در آن پرونده هستند یا فقط بنده و قاضی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتواند به همراه وکیل به دادسرا بروید وباتوجه به ابلاغیه یعنی اینکه ازشما شکایت شده وباید به شعبه مراجعه نمایید

سلام
ظاهرا به عنوان یکی از اصحاب دعوا دعوت به جلسه شده اید و البته می توانید قبل از جلسه، جهت مطالعه پرونده به شعبه مراجعه نمایید و همچنین میتوانید وکیل همراه خودداشته باشید

اگر قبلا تابه حال احضار نشدیده اید به نظر میرسد به عنوان مشتکی عنه احضار شده اید. بله شما در همه مراحل میتوانید همراه خود وکیل داشته باشید.تحقیقات در دادسرا محرمانه است بنابراین فقط خود شما باید در دادگاه حاضر شوید.