من میتوانم مدعی شوم به زور از من امضاء گرفته؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۸ #02980305

با سلام
من در سال ۹۶ در یک برگه تمام مهریه ام را به همسرم بخشیده ام حتی در برگه نوشته ام در کمال صحت و سلامت می بخشم و هیچ ادعایی ندارم حالا با همسرم به مشکل برخوردم همسرم می تواند به آن برگه استناد کند؟ برای اثبات زوذ نیاز به وجود شاهد است

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قید بخشش یعنی هبه باشد قابل برگشت است. نیازی به ادعای دیگر نیست

باید ادعای خود را اثبات کنید( البینه علی المدعی )

در صورت هبه نمودن می توانید از آن رجوع کنید

با سلام اگر مقصود از بخشیدن برائت ضمه زوج از پرداخت مهریه باشد یعنی اینکه زوج دیگر به زوجه بایت مهریه بدهی نداشته باشد امکان رجوع وجود ندارد. ولی اگر مقصود هبه باشد با وجود شرایطی قابل رجوع هست. آنچه از سوال فهمیده می شود منظور از بخشیدن، برائت ضمه زوج است فلذا او میتواند به این برگه استناد نماید.در خصوص اثبات ادعای زوجه مبنی بر اکراه (زور و اجبار) در بخشیدن مهریه ،زوجه باید از طریق ادله قانونی این ادعا را اثبات نماید

بله برای اثبات جبر نیاز ب شاهد دارید در غیر اینصورت متن نوشته قابل استناد خواهد بود

بر خلاف نظر همکاران عزیز،بله میتوانید،اصولا بذل مهریه و یا ابرای از پرداخت آن،میبایست به صورت رسمی و در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود،اگر خارج ازین چهارچوب باشد یقینا میتوانید ادعای فوق را مطرح نمایید.

با سلام..
برلی اثبات اجبار در امضاء ذیل مرقومه فوق الذکر نیاز به وجود شاهد و اثبات ادعایتان در محکمه دارید..
موفق باشید..