آیا اموال خارج از کشور برای مهریه قابل توقیف هست یا تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۷۶۷ #02954342

همسرم مهریه اجرا گذاشته و در جریان هست. در ایران اموالی ندارم.
ولی اگر در کشور دیگری خانه بخرم یا حساب بانکی داشته باشم قابل توقیف هست یا خیر؟
و در تقسیط مهریه چه نقشی دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،اموال در خارج از کشور قابل توقیف نمی باشد

اموال موجود در خارج از کشور قابل توقیف نمی‌باشد

باسلام. خیر . اموال خارج از کشور قابل توقیف نمی باشد.

درود
امکان توقیف یا استعلام اینگونه اموال از طریق مراجع قضایی ایران فراهم نیست .

با درود
اموال خارج از کشور قابل توقیف نمی‌باشد

باسلام. اموال موجوددرخارج ازایران قابل توقیف نیست

سلام با کشورهایی که دادگستری تفاهم نامه دو جانبه دارد میشود توقیف کرد