آیا می‌توان مسجد را ملزم به استفاده و تهیه عایق صوتی نمود؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۲۰ #02948844

با سلام،منزل ما در یک محله مذهبی شهر مشهد،با مسجد و حسینیه ای دیوار به دیوار می باشد.
به صورت شبانه روز ،ازطریق بلندگو داخل مسجد،در حال پخش نوحه و مداحی هستند و صدای بلند گو مسجد دائما در خانه ما در حال پخش است،همین طور تقریبا هر هفته یکی دو بار در مسجد مراسم ترحیم و سوگواری با صدای بلند برگزار می‌شود.
با هیئت امنا و امام مسجد چندین بار صحبت کرده،ولی هیچ تفاوتی حاصل نشده است.
برای حل این مشکل چه راه حلی را پیشنهاد میفرمایید؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.به ستاد اقامه نماز و امور مساجد مراجعه کنید ...

به ستاد اقامه نماز و امور مساجد مراجعه و پیگیری نمایید

سلام وقت بخیر
علی الاصول امکان نتیجه گیری میسر نمیباشد. لیکن میتوانید از طریق ستاد نماز و امور مساجد پیگیری نمایید.

با سلام به ستاد اقامه نماز و امور مساجد مراجعه کنیدو موضوع را پیگیری نمایید

به ستاد اقامه نماز و امور مساجد مراجعه کنید بعید است نتیجه بخش باشد.

با درود می توانید موضوع را از طریق ستاد اقامه نماز و امور مساجد پیگیری نمایید

با سلام
اگر هیئت امنا توجهی به خواسته شما نمیکند میتوانید از طریق ستاد اقامه نماز اقدام بفرمائید