صاحب کارم حقوقم نمیده و میگه از من بعنوان دزد شکایت میکند، آیا من در این جریان محکوم هستم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۳۶ #02937616

سلام وقتتون بخیر
من به مدت ۴۲ روز در شرکتی مشغول بکار بودم بعد از این مدت منو از کار اخراج کردن چون من نمیخواستم مسئولیت بخش حسابداری رو بپذیرم
در زمان خرکج مدارک شناساسی خودم رو برداشتم شامل کپی مدارکم و یک تعهد نامه که قید کردن من برج اول ۲۴۰۰ و برج دوم اداره کار دریافت میکنم و هم من و هم شرکت امضا کردن و برگه مصاحبه خودم که همش اطلاعات شخصی خودم داخلش قید شده
حالا صاحب کارم حقوقم نمیده و میگه از من بعنوان دزد شکایت میکنه
آیا من در این جریان محکوم هستم؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این دو موضوع علی حده از هم هستند چون که شما مرتکب جرم شده اید که باید در مراجع قضایی مورد رسیدگی قرار گیرد لاکن حقوق شما مرتبط با موضوع جرم نبوده می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید

میتوانید با مراجعه به اداره کار خقوق خود را پیگیری نمایید

باسلام
شکایت شاکی یا صاحب کارتون باید با دلایل قوی طرح شود والا شکایتش رد می شود.
ضمن اینکه حقوق معوقه شما ارتباطی با طرح شکایت کیفری شاکی ندارد یعنی اولی وصف کیفری داره و دومی وصف حقوقی حال چنانچه صاحب کارتون می خواد با شکایت علیه شما بعنوان سرقت شاکی بشود تا شما مطالبه دستمزد یا حقوق خود را نکنید این مقوله ای است جدا که باید از خود دفاع کنید.موفق باشید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، اقدام شما به بردن مدارکی که متعلق به شرکت بوده خلاف مقررات و قابل شکایت از طرف شرکت است اما مانع دریافت حقوق قانونی شما نخواهد بود

خیر با مدارک و مستندات فعالیت در شرکت به اداره کار مراجعه و حقوق خود را پیگیری و مطالبه کنید

بسمه تعالی : از نظر مراتب امر شما اجازه نداشتید بدون اطلاع ایشان مدارک خود را از محل بایگانی مدارک خارج کنید و مقصر هستید . مخصوصا که برای اثبات دریافت حقوق نیاز به مدارک میباشد که در نزد شماست ...اما این تقصیر ارتباطی به دریافت حقوق ندارد و میتوانید حقوق خود را مطالبه نمایید مشروط بر اینکه قرارداد منعقده نیز در این مدت کارکرد شما را مشمول دریافت حقوق دانسته باشد . زیرا اکثر قراردادها معمولا ماه اول تا سوم رو دوره آموزش دانسته و دستمزد کمی قرار میدهند

درود ببینید اگر دزدیی اتفاق افتاده باشه ایشون باید ثابتش کنه ولی شما با رعایت تشریفات قانونی حق و حقوق خودتون رو حتما مطالبه کنید چون این ها دوتا دعوای مجزا هستند و مراجع صالح به رسیدگی هم مجزا هستند ،،داسرا و شورای تشخیص در صورت خصوصی بودن کارفرما،، و اگر سرقتی اتفاق نیفتاده مدارک مثبت درخواست شما محکم تر و بیشتر منجر به نتیجه هستند