بخشیدن ارث به دیگر وراث چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۹۶ #02926621

با سلام
بعد از فوت پدرم پدر و مادر بزرگ من از پدرم ارث میبرند و آنها میخواهند سهم ارث خودشون رو ببخشند به علت قول نامه ای بودن اکثر ارثیه گفتند باید بصورت توافقی و در بنگاه یا بصورت دستی این کار انجام بدن، ایا در این صورت مدرک رسمیت داره، درضمن فقط با ذکر اینکه ارث خود را بخشیدند و امضا و‌ اثر انگشت زده بشه و شاهد ها امضا کنند کافی هست، مواردی که سند دارند جزو آنهاست؟ و چیزهای که تو اون برگه باید نوشته و ذکر بشه چه چیزهای باید باشه، ممنون میشم راهنمایی کنید .
لطفا درمورد چیزی که باید بنویسیم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای منظور بهتره به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و سند رسمی در این رابطه تنظیم نمایید تا بعدها ادعایی از سوی ان مطرح نگردد

بنظر بنده به دفتر اسناد رسمی مراجعه و سند رسمی مبنی بر رد ترکه از ایشان (پدر بزرگ و مادربزرگ)دریافت کنید
در آینده نیز هیچ مشکلی نخواهید داشت