در صورتی که سیلی به صورت کسی زده شود و کبودی و اثری باقی نماند در صورت شکایت چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۲ #02925588

سلام مجازات سیلی زدن در صورت نبودن هیچ نشانه کبودی که به خاطر مزاحمت برای خواهرم زدمش حکمش چیست ؟ عمدی نبوده چون برا دخترا مزاحمت ایجاد میکرده حالا رفته شکایت کرده . خواستم بدونم حکمش چیه ؟ چند ضربه شلاق یا دیه ؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .

گر سیلی زدن به صورت، منجر به سرخی یا کبودی آن نشود، پرداخت دیه منتفی است و باید شخص زننده، رضایت طرف مقابل را به دست آورد.

سلام ضرب عندی اگر منتهی به حرح نشود محازات ندارد اما دیه شامل می شود و باید شاکی به پزشکی قانونی مراجعه کند . اگر در گواهی پزشکی قانون موضوع ضرب تایید شود میزان دیه هم مشخص می شود البته باید شاکی با دلیل اثبات کند که شما او را کتک زده اید .

با سلام ووقت بخیر
برای سیلی زدن طبق قانون دیه درنظر گرفته میشود .حال اینکه دادگاه چه میزانی درنظر بگیرید بستگی به نظر قاضی پرونده دارد .