آیاهمسر برادرم میتونه مانع فروش ملک ورثه ای شود ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #02911325

سلام پدر و مادر بنده فوت کردن و یه خونه ارثیمون هست برادرم پارسال فوت کردند و یه پسر دو ساله دارن همه وراث حاضر به فروش خونه هستند ولی همسر برادرم مانع فروش میشه و به بهانه اینکه باید با قیمت بالا فروش بره حاضر به فروش نیست آیا به لحاظ قانونی میتونیم شکایت کنیم و اینکه چقدر قانونی زمان میبره بتونیم خونرو بفروشیم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تقسیم ترکه و مزایده و یا درخواست فروش مال مشاع راه حل شما خواهد بود.

با سلام شما می توانید دادخواست تقسیم و فروش ماترک مرحوم را مطرح نموده و دیگر دادگاه به موافقت یا عدم موافقت سایر وراث هیچ گونه کاری نداشته و پرونده قیمت کارشناسی شده به واحد مزایده ارسال می گردد و روند کاری آن حدودا یک سال زمان می برد