آیا میتوانم نسبت به هزینه های رفت و آمد و اقامت و خورد و خوراک و هزینه وکیل در این مدت اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۸ #02900920

سلام ساکن شیراز هستم یک چک داشتم از سال ۹۶ که دادگاه اون مربوط به جزیره ی کیش بود و الان به نفع من رفته اجرای احکام . سوال من اینجاست ک آیا میتوانم نسبت به هزینه های رفت و آمد و اقامت و خورد و خوراک و هزینه وکیل در این مدت اقدام کنم؟ و اینکه داخل دادخواست اولیه خودشون اینو لحاظ میکنن یا باید لایحه بفرسم یا کلا باید شکایت جدید ثبت کنم ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در دادخواست تقدیمی خسارت دادرسی خواسته شده و در دادنامه هم مورد حکم قرار گرفته و در اجراییه هم درج شده قابل مطالبه است در غیر این صورت نیاز به دادخواست جدید است. مضافا اینکه هزینه های متعارف فقط قابل مطالبه است نه خورد و خوراک و..

سلام
فقط می توانید هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل آن هم مطابق تعرفه را مطالبه کنید .

سلام
باید در دادخواست ارایه شده درخواست هزینه دادرسی
و حق الوکاله وکیل را مطالبه نمایید

باید در دادخواست اولیه که ارائه میکنید در ستون خواسته مطالبه خسارات قانونی را نیز قید کنید.

با درود حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است اگر وکیل داشتید، هزینه های مستقیم دادرسی قابل وصول است

کلیه هزینه های دادرسی ،خسارت تاخیر تادیه،حق الوکاله وکیل طبق تعرفه و... قابل مطالبه می باشد اگر در دادخواست ابتدایی مطرح ننموده اید باید بطور مجزا مطرح نمایید