مرا محکوم به اختلاس کردند، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳۹ #02896651

سلام
آیا بازپرس بدون اینکه اسناد اصلی سند مالی وجود داشته باشد با نظریه حسابرس با اسناد عادی و نسخه دوم کاربنی میتواند قرار محکومیت صادر کند البته حسابرسان اسنادی که مربوط به خودشان بوده را هم امحا کردند که محکوم نشوند الان برای من پرونده سازی شلوغ کاری کردند با اسناد کاربنی میخواهند منو محکوم به اختلاس کنند در صورتی که خودشان با حسابدار اداره دستشون تو کاسه بوده منم اصلا خبر از تخلفشون نداشتم و اسناد کاربنی هم بنام من میباشد

مشاوره حقوقی اختلاس
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تصمیم نهایی با دادگاه کیفری است

تصمیم نهایی با دادگاه کیفری بوده باز پرس پس از کارشناسی رای محکومیت صادر میکند سند کاربنی بودن و یا اصل بودن موضوعیت ندارد.

هرگونه قراری اعم از منع تعقیب و یا جلب دادرسی باید به تایید دادستان و یا معاون دادستان برسد و یا اینکه با قرار مخالفت کند.
اگر بازپرس قانع نشد می توانید با معاون دادستان صحبت کنید.

با سلام
پس از ارسال نسخه کاربنی قاضی پرونده رسیدگی و در صورت نیاز به نظر کارشناسی ، نظر کارشناسی اخذ و پس از صدور قرار جلب به دادرسی برای شما میتوانید ادعای بی اطلاعی و در صورت داشتن شهود و مدارک انها را به دادگاه ارایه نمایید.

مبنای تصمیم مرجع قضایی نظر کارشناسی خواهد بود و شکل سند کاربنی بودن و یا اصل بودن موضوعیت ندارد.

سلام میتوانید با دفاع و عدم اطلاع از امور مربوطه در جلسه بازپرسی،بازپرس را به متهم نبودن قانع کنید که در این حالت قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

سلام در صورت صدور قرار جلب به دادرسی میتوانید با دفاع در دادگاه کیفری از خود دفاع کنید.