چکار کنم به حق خود برسم ماده ۴۷۷ اعتراض بگذارم یا دادخواست جدید بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #02886659

باسلام.متن زیر در صورت قباله من بعنوان مهریه نوشته شده است که ملک بنام مادرشوهرم است.( بابت منزل مسکونی دو دانگ از یک طبقه ساخته شده جنب منزل فلانی ) این ملک سند شش دانگ عرصه دارد و فقط یک طبقه خانه قدیمی ۴۰ ساله در آن ساخته شده که پایانکار ندارد ولی پروانه سال ۶۰ را دارد.دادخواست انتقال سند و تحویل ملک را دادم رای دادگاه بدوی را گرفتم ولی تجدید نظر رد کرده و گفته چون ملک تفکیکی ندارد و عرصه و اعیان جدا نیست انتقال سند از عرصه ممکن نیست و نمیتوان دو دانگ را از زمین به شما انتقال داد به دلیل متن نوشته شده در صورت قباله. حالا من هیچ مدرکی ندارم جز یک برگه ی دستنویس با امضای چندین شاهد. نمیدانیم چه دادخواستی بدهیم که دوباره رد نشود.
۱_ چون ملک یک طبقه است میگویند قابل تفکیک نیست و نمیتوان سندی مثل آپارتمانها برایش گرفت. و دادخواستهای دیگر مثل افراز ، اثبات مالکیت یا درخواست فروش را چون سند ندارم نمیتونم بدهم.لطفا راهنمایی کنید چه دادخواستی بدهم واصلا با این اوصاف میشود این ملک را گرفت ؟
واگر از قاضی به دلیل این رای شکایت کنم فایده ای دارد؟ به دیوان بفرستم چی ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد

باسلام و درود قبلا پاسخگویی انجام شده است.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید سوال تکراری می باشد

باسلام
سوال تکراری است دیروز پاسخگویی به عمل آمده بادرج سوالات تکراری پاسخ تغغیر نمیکند