وکالت طلاق با ابرا منجز بهتر است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۰۹ #02880102

اگر وکالت طلاق اینگونه تنظیم شود:
در دو برگه جدا یکی ابراء زوجه از مهریه و کلیه حق و حقوق مالی بدون شرط و یکی وکالت بلاعزل طلاق با حق توکیل به غیر و اسقاط حق تجدیدنظر خواهی فرجام خواهی بدون شرایط دیگر.
سوال۱)در اینصورت اگر حکم طلاق رجعی صادرشود و زوج درمدت عده رجوع کند؛آیا ابراء
زوجه از مهریه وکلیه حق و حقوق مالی قابل بازگشت هست یا خیر؟ سوال۲) آیا با این شرایط زوجه میتواند با همان وکالت قبلی؛مجدد به طلاق اقدام کند یا خیر؟
لازم به توضیح است که درحال حاضر زوج با حکم الزام به تمکین و عدم تمکین زوجه؛از پرداخت نفقه بری الذمه هست.
سوال۳) اگردر وکالت‌نامه در قسمت مورد وکالت قیدشود: ابراء زوجه از مهریه و کلیه حق و حقوق مالی بدون حق رجوع و اعتراض درقبال جاری شدن صیغه طلاق و پایان مدت عده؛ودرپایان قید شود تمامی توافقات صورت گرفته درقبال جاری شدن صیغه طلاق و پایان مدت عده میباشدو درصورتیکه طلاق به هر دلیلی حاصل نشود کلیه توافقات مبنی بر ابراء زوجه از
مهریه وکلیه حق و حقوق مالی ملغی میشود و وکالت طلاق منعزل میگردد. آیا این
عبارات میتواند مشکلات و سوءاستفاده های احتمالی از جانب طرفین را درصورت طلاق رجعی و رجوع زوج از بین ببرد یا نه؟ باتشکرفراوان

مشاوره حقوقی طلاق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

وقت بخیر توجه داشته باشید بایستی مدارک شما بررسی شود

باسلام بله متن به درستی قیدشده

سلام ابراء مهریه در هر صورت قابل رجوع نیست چه صیغه طلاق به هر نحوی جاری شده باشد چه نشده باشد، متن اول درست است

باسلام مدارک و مستندات برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتری دارد

سلام بله متن به درستی قیدشده

سلام
موضوع نیازمند بررسی بیشتر میباشد