آیا هزینه ای که شهرداری ادعا می کند که همسایگان باید پرداخت کنند قانونی است یا خیر؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۶۷ #02879003

با سلام و عرض ادب . یکی از ساکنین آپارتمان به دلیل تبدیل پارکینگ خود به انباری و استفاده تجاری از آن ، به وسیله شهرداری مورد اخطار قرار گرفته است. شهرداری نیز با اخطاریه های پی درپی اقدام به اطلاع رسانی برای جمع آوری پارکینگ کرده است .مالک نیز توجهی به این اخطارها نداشته و اقدامی در مورد حل این مساله نمی کند. شهرداری ادعا دارد در صورتی که مالک پارکینگ مسکونی اقدام به حل مشکلات پارکینگ نکند ، شهرداری با هزینه سایر ساکنین آپارتمان اقدام به جمع آوری پارکینگ می کند. سوال من این هست که آیا هزینه ای که شهرداری ادعا می کند که همسایگان باید پرداخت کنند قانونی است یا خیر؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و عرض ادب
هزینه شهرداری باید توسط فرد متخلف پرداخت شود.

سلام
همه ی مالکین باید پرداخت کنند و به استناد آن از شخص مذکور مطالبه کنند

با سلام .
تخلف یکی از ساکنین ارتباطی به بقیه مالکین ندارد.
هزینه شهرداری باید توسط فرد متخلف پرداخت گردد.

عوارض شهرداری باید پرداخت شود.

با سلام ، نظر به اینکه ملک مشاع است ، شهرداری ملک را بدهکار میکند ! شما میتوانید از شخص متخلف به دادگاه شکایت و ملزم به جمع آوری نمائید .

سلام .تخلف یکی از ساکنین ارتباطی به بقیه مالکین ندارد.هزینه شهرداری باید توسط فرد متخلف پرداخت شود.

با سلام هزینه باید پرداخت شود