آیا امکان لغو حضانت ایشان میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۶ #02857691

با سلام
علیرغم داشتن حکم ملاقات فرزند هفته ای یکروز کامل همسرم از ملاقات فرزند ممانعت مینماید و تاکنون در شورای حل اختلاف ۵ نوبت شکایت کیفری ممانعت از ملاقات فرزند نموده ام. و ایشان محکوم به پرداخت خسارت در حق دولت شده است .
در ضمن فرزندم پسر و شش ساله میباشد.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قطعا می تواند باعث سلب حضانت شود

به استناد ماده ۴۰ قانون حمایت از خانواده : هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد دیدن فرزند استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد ، حسب تقاضای ذینفع و به ‌دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین تا زمان اجرای حکم بازداشت می‌شود.
تاکید بر بازداشت در این ماده ، در حقیقت نوعی ضمانت اجرا برای والدین به وجود آورده تا از تعهد خود و تمکین به رای دادگاه ، سرپیچی نکنند . در ادامه میتوان به ماده ۴۱ قانون حمایت از خانواده اشاره کرد که هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل برخلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند و یا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی حق شود ، می‌تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش‌بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند.

باسلام قانونا تاسن هفت سالگی حضانت فرزند با مادر است دروصورتی که صلاحیت و شایستگی حضانت را نداشته باشد دادخواست ارایه نمایید دادگاه تصمیم خواهد گرفت