تعویض شناسنامه بدون نام همسر چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۵۲ #02854584

برای تعویض شناسنامه خانم
که اسم شوهر نباشد لطفا راهنمایی
در صورت هزینه های های جانبی اعلام گردد

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،درصورتی میتوانید اقدام کنید که هنگام طلاق باکره باشید.

سلام فقط در صورت ازدواج مجدد

با سلام، دو حالت وجود دارد اگر باکره باشند که شناسنامه جدید داده می شود در غیر این صورت فقط با ازدواج امکان تغییر وجود دارد

سلام فقط در صورت ازدواج مجدد پاک می شود

درود
اگر باکره هستید می توانید با گواهی پزشکی قانونی و نامه دادگاه شناسنامه جدید بگیرید اما اگر باکره نبودید فقط در صورت ازدواج مجدد نام همسر اول حذف می شود.

اگر با شوهر سابقتان رابطه زناشویی داشته اید و باکره نیستید نام همسر سابق شما مادامی که ازدواج دومتان ثبت نشود از شناسنامه قابل حذف نخواهد بود

با سلام
در صورتی که طلاق غیر مدخوله ( باکره ) باشد به صرف در خواست متقاضی شناسنامه اصلاح می شود و نام همسر حذف می گردد در غیر این صورت با وقوع عقد جدید ، نام همسر پیشین حذف می گردد .