میتوانم درخواست طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۹ #02853120

سلام و درود من (آقا) به رفتارهای همسرم مشکوکم و یقین دارم که با کسی ارتباط پیامکی داره آیا می تونم درخواست گرفتن پرینت پیامکی بدم که از جزئیات رد و بدل شده بینشون باخبر بشم
چند وقته یه شماره ناشناس در ارتباطن و چند بار گوشه دادم که شک نکنه که من مشکوک شدم ولی به روی خودش نیاورده و حتی توی یکماه ۷۰ هزار تومن شارژ گرفته و وقتی ازش سوال می کنم که شارژ گرفتی میگه نه و انکار میکنه
ولی من به موارد بالا اطمینان دارم و از نرم افزار اپراتور همراه اول کلیاتش رو دیدم
اگه میشه
چه اقدامی باید انجام بدم
و اگه مشخص بشه ارتباط داشته تکلیف چیه؟
می تونم درخواست طلاق بدم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما در هر صورت میتوانید دادخواست طلاق بدهید. اما حقوق همسرتان از قبیل مهریه باید پرداخت و یا تعیین تکلیف گردد.

زوج در هر صورت می تواند درخواست طلاق دهد.

در صورتی که دلایلی مبنی بر ارتباط نامشروع دارید میتوانید شکایت خود را مطرح و از دادگاه تقاضای استعلام از شماره تماس ها و.بفرمایید

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

با سلام ...
اثبات رابطه نامشروع بسیار دشوار لیکن زوج هر زمان اختیار کند می تواند زوجه خود با حفظ تمام حقوق مالی طلاق دهد .

باسلام
اثبات رابطه نامشروع با این وصف کار دشواری است لذا چنانچه به وی اعتماد ندارید وقصد طلاق وی را دارید این امکان برای مرد قانونا وجود دارد ولی ابتدا بایستی حقوق وی از جمله مهریه اش را پرداخت ودرصورتی نمی توانید تقسیط کنید

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
به صرف آنچه در سوال آمده است متاسفانه رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود
حقوق مالی زوجه در هر حال به قوت خود باقی است