قرار نهایی صادر شد، چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۰ #02853018

برام پیام اومده قرار نهایی صادر شد ولی داخل صفحه سخا چیزی نیومده

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارنهایی صادرشده ولی حالا تایپ نشده چند روز اینده پیام میاد یا در سامانه ثنا قرار میگیرد و ازطریق شعبه هم می توانید پیگیر متن قرار باشید که می تواند یکی از قرارهای موقوفی تعقیب یا منع تعقیب یا جلب به دادرسی باشد.

یعنی مرجع تحقیق نظر خود را که در قالب قرار است صادر کرده است که میتواند یکی از قرارهای موقوفی یا منع تعقیب یا جلب به دادرسی باشد.

با سلام و احترام یعنی دادسرا قرار نهایی را صادر کرده و به زودی به شما ابلاغ می‌شود و می‌توانید آن را مشاهده نمایید

باسلام
قرارنهایی صادرشده ولی حالا تایپ نشده ظرف چند روز اینده پیام میاد و در سامانه ثنا قرار میگیرد .از طریق شعبه هم می توانید پیگیر باشید که متن قرار چیست؟