آیا عدم حضور زوجه در جلسه الزام به تمکین باعث رد دادخواست زوج میشود؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۳۸ #02850246

با سلام ... من برای همسرم دادخواست الزام به تمکین دادم...الان در یک وبسایت چنین جمله ای رو خوندم «عدم حضور زن در جلسه دادرسی هم از جمله دلایل رد درخواست تمکین به شمار می رود.» آیا واقعا در صورتی که همسرم در جلسه حضور پیدا نکنه دادخواست من رد میشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان لایحه دادن به جای حضور می باشد.

درودب ر شما
باعث رد درخواست میوشد

سلام
میتوانند به جای حضور لایحه دهند

چون شما مدعی میباشید باید عدم تمکین وی را ثابت کنید ممکن است دادخواست شما رد بشود بهتر است شهود داشته باشید

با درود
خیر عدم حضور مبنای اثبات عدم تمکین و نشوز زوجه می باشد

با سلام.خیر عدم حضور زوجه موجب رد درخواست نمیگردد و بستگی به مدارک ارائه شده دارد

اگر دلایل و مدارک شما کافی باشد دادگاه به نفع شما رای خواهد داد