در صورتیکه از مهر سواستفاده کند چه عواقبی برای بنده دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۶ #02838096

سلام.
مغازه ای دارم و با شخصی در کسب و کار ان شریک شده ام بنا به دلایلی در مغازه حضور ندارم و فقط شریکم انجاست،میخواهم مهر مغازه ام رو در اختیار ایشون قرار بدهم در صورتیکه از مهر سواستفاده کند چه عواقبی برای بنده دارد؟ در قرارداد چه مطلبی ذکر کنم که از لحاظ قانونی برایم مشگل پیش نیاید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
بهر حال اگرایشان سواستفاده کنندمسولیت باوی است.

صرف دادن مهر بدون امضای شما اثر حقوقی ندارد لاکن برای شراکت خود با ایشان قراردادی بین خود تنظیم نمایید

اگر پروانه کسب بنام شما صادر شده است و مسئولیت مهر با شما می باشد، لذا در قرارداد خود ذکر کنید؛ اختیارات خود در استفاده از مهر مغاره رابه شریک خود تفویض نموده اید و مهر در اختیار ایشان قرار گرفته و مسئولیت هرگونه سوء استقاده از ان به عهده ایشان خواهد بود

با درود
مهر مغازه به نوشته ها سندیت نمی‌دهد.
لیکن، بهتر است اول با فرد متعادلی شراکت نمایید.
زیرا هر عملی از جانب ایشان در مغازه، علاوه بر لطمه به حرفه شما، ممکن است، دردسرهایی برای شخص شما نیز ایجاد نماید.

سلام توصیه میکنم یک قرارداد شفاف درخصوص نحوه همکاری (شراکت) تنظیم کنید و تعهدات و نحوه انجام کارهای محوله رو قید کنید
ضمنا درخصوص مهر شرایط و نحوه استفاده آن (که باید به امضا و تایید شما برسد) را مشخص نمایید
همچنین درصورتی که با داشتن قرارداد هم از مهر سوء استفاده کند خود شخص مسئول پیامدهای بعد از آن می باشد و مهر بدون امضای شما فاقد اعتبار لازم قانونی است
موفق باشید

درود
مهر بدون امضا اعتبار ندارد ولی جهت اطمینان قراردادی منعقد و این موضوع که مهر از چه تاریخی دست شما نیست را درج کنید.

درود بر شما، توجه داشته باشید که مهر بدون امضا فاقد اعتبار است، لذا جهت حصول اطمینان بیشتر، عدم حضور خود و استفاده از مهر را در قرارداد یا دستنویسی قید کنید.