آیا فرار از دین را با توجه به دادخواست طلاق توافقی سال ۹۴ میتوانم اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۹۹ #02837654

سال ۹۴ درخواست طلاق توافقی داشتیم با همسرم و دفاتر خدمات الکترونیک دادخواست ثبت شد اما بعد اشتی کردیم و نرفتیم سال ۹۷ خونه را یواشکی به نام خواهرش کرده و سال ۹۹ اجرای ثبت درخواست مهریه را داده ام

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر فرار از دین محسوب نمی شود.

با توجه به دادخواست طلاق توافقی و آشتی ورجوع بی قید و شرط ،اثبات فرار از دین با این توضیحات مشکل است مگر اینکه ادله محکمی دال بر فریب در رجوع به منظور فرار از دین ارایه کنند علی الخصوص قصد و انگیزه ایشان از رجوع که بسیار مشکل است

با سلام
مدت زمان زیادی سپری شده و به ان نمیتوانید استناد کنید

خیر گواهی عدم امکان سازش ۳ماه مهلت قانونی دارد فرار ازدین محسوب نمیگردد در ضمن مجددا درخواست طلاق دهید

سلام
در این موارد فرار از دین اثبات نمی شود.

اون توافق تموم شده دارای اعتبار نمی باشد انتقال هم صحیح می باشد وشما هم باید پیگیر مهریه خود از طریق اجراییه ثبتی باشین ودر صورت عدم وجود اموال با اخذ گواهی از اداره ثبت از طریق دادگستری اقدام نمایید

سلام وقت بخیر
تاریخ درخواست طلاق توافقی شما منقضی شده و فاقد اعتبار قانونی است و باتوجه به اینکه نقل و انتقال اموال همسر شما قبل از درخواست اجراییه مهریه بوده در نتیجه فرار از دین محسوب نمیشود.