فقط یه اشاره ای بکنین که بشه یه کاری کرد که زندان نرم و بتونم پول رو برگردونم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۱ #02831521

۵۵ ملیون چک از من دارن و دارنده چک اونو داده به چند نفر که هرکدام جدا شکایت کنند تقریبا نزدیک ۳ فقره چک هست که جمعش میشه ۵۵ حکم جلب بنده رو گرفتن و چون بنده سال ۹۸ بخاطر کرونا ور شکست شدم پولی نداشتم که بدم الان یکم اوضاعم خوب شده ولی میخوام اقساطی این چک هارو پاس کنم فقط یک نکته که بنده این چک هارو به یک شخص دادم و بابت پولی که به من داده بودن بود و سر فرصت بهرش رو میگفرفتن که تمام مدارک موجود هست میزان پولی که به اونها برگردوندم ولی نمیخوام ربوی باشه
و میخوام که حکم جلب بنده پاک بشه تا بتونم کارم رو ادامه بدم و پول ایشون رو قسطی بدم خیلی هم با خود دارنده چک حرف زدم ولی میگه من نمیخوام و باید تاخیر پولی که دادم رو بدی چک هام بدون تاریخ بوده خودشون تاریخ گزاشتن
اگر یه جوابی بدین که مایه دلگرمی بنده بشه توی گفتگوی انلاین بیشتر توضیح میدم فقط یه اشاره ای بکنین که بشه یه کاری کرد که زندان نرم و بتونم پول رو برگردونم

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام دادخواست اعسار بدهید

وقت بخیر بدوا دادخواست اعسارمطرح کنید

درخواست اعسار دهید تا محکوم به تقسیط شود.

بادرودوسلام دادخواست اعسار تقدیم و تنظیم نمایید.باقبول اعسارتقسیط می شود.

باسلام. دادخواست اعسارمطرح کنیدوباادله اثبات کنید توان پرداخت یکجاراندارید.

باسلام
می توانید دادخواست اعسار دهید و با پذیرش اعسار،تقسیط میشود.

باسلام درهرصورت باید پرداخت کنید اینکه به چندنفردادن دلیل محکمه پسند نیست چک سندرسمی وباید پاس کنیدیا برای پاس نکردن دلیل ارائه کنیدتقاضای تقسیط کنید