در دادگاه اعلام نمود چک ها در نزد برادرش امانت بوده، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #02809278

سلام بنده خودروی هوو ۲۰۰۶ لیزنگی را سال ۸۶ از شخصی ساکن مشهد خریدم و خودرو دو سال دست من بود چون اقساط عقب افتاد قصد فروش کردم که شخص مشهدی تماس گرفت گفت بیا دوباره به خودم بفروش و بنده نیز به ایشان با یک قلنامه دستی فروختم و چک هایی که ضمانتی دستشان بود قرار شد با مبلغی که قرار است بابت خرید خودرو یک جا بدهد که این کار را نکرد و بنده شکایت کردم و محکوم به پرداخت پول و خسارت کردم که نامبرده در دادگاه اعلام نمود چک ها در نزد برادرش امانت بوده و رای دادگاه که در حال حاضر هیچ اعتباری ندارد و باید به خواهان عودت گردند که با جلب وی مبلغ و خسارت پول خودرو را داده ازاد شده اما چکی نداده است الان چکار باید بکنم

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید دادخواست استرداد لاشه ی چک ارائه بدید.