حقوق پدر ارتشی تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۰ #02799482

سلام طبق ایین نامه ارتش اگر دختر سنش ۵۰ یا ۵۵ و یا بیشتر از ۵۰ یا ۵۵ و سابقه بیمه اش ۱۰ یا بیشتر از ۱۰سال باشد ، حتی اگر از شغلش استعفا دهد و بیمه برایش رد نشود نمیتواند زیر نظر بیمه پدرش شود و از حقوق و مزایای بیمه پدرش استفاده کند، خواستم بدونم اگر دختر تا زمانی کار کند که سابقه بیمه اش بالای ۱۰ سال شود ولی سنش به ۵۰ سال نرسد باز هم نمیتواند زیر نظر بیمه پدرش شود

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مشمول شرط سنی نشود تعلق می گیرد.

از طریق سازمان مربوطه پیگیری کنید.

ازطریق ارگان مربوطه پیگیری و اقدام نمایید.

بااحترام
این یک ایین نامه داخلی میباشد میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری ابطال ان را بخواهید

با سلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

باسلام
طبق قانون دختر تا شاغل نباشد با بیمه نداشته باشد همچنان تحت تکفل پدر ش می باشد

درود بر شما ،بهتر است به ارگان مربوطه مراجعه و یا سازمان بازنشستگی ارتش مراجعه نمایید.