آیا اجرای احکام مبلغ چک به روز میکنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۵ #02795591

دو فقره چک از کسی داشتم سال ۹۹ برگشت زدم و صدور اجراییه بدون رسیدگی گرفتم ، ملکی از طرف توقیف کردم که طرف با تبانی با همسر خود با تنظیم یه مبایعه‌نامه سوری طرح دعوای اعتراض ثالث کرد و دستور موقت عملیات اجرایی گرفت تا اینکه حکم به بطلان دعوی طرف صادر میشه و تجدید نظر حکم رو تایید می‌کنه ، الان ملک قراره به مزایده گذاشته بشه ، سوال من اینکه که خسارت تاخیر تادیه من چی میشه آیا اجرای احکام مبلغ چک به روز میکنه ، چون قیمت ملک از سال ۹۹ خیلی گرون تر شده ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با توجه به اینکه مستقیما درخواست اجراییه داده اید باید برای مطالبه خسارت تاخیر تادیه دادخواست دهید تا در دادگاه رسیدگی شود و مطابق قانون خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید چک لغایت پرداخت قابل مطالبه و وصول می باشد .

با سلام و احترام ؛؛؛ خسارت تاخیر تادیه از زمان سر رسید چک محاسبه می گردد .

با درود مطابق رای وحدت رویه اخیر التصویب خسارات تاخیر تادیه چک از تاریخ صدور چک محاسبه می‌گردد به شرطی که دارنده به تکالیف قانونی خویش عمل کرده باشد

سلام مبلغ خسارت شما از تاریخ سررسید چک حساب میشود

اگر خسارت تاخیر تادیه مورد درخواست شما بوده است از تاریخ سررسید محاسبه خواهد سد