اجرت المثل ملک مشاع در صورت ارائه رسید پرداخت به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #02763130

سلام
آیا در اموال مشاع و در فرضی که یکی از شرکا اقدام به بهره برداری از تمام آن مال کند دیگر شریک مجاز به اقامه دعوا علیه وی مبنی بر مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را از دادگاه صالح آن بخواهد؟
اگر قبل از جلسه اول رسیدگی دادخواست اعلام مصالحه و دریافت کلیه حق و حقوق خویش را امضا نمایدو شعبه رسیدگی کننده تحویل و قرار ابطال دادخواست توسط قاضی شعبه صادر شود آیا حق طرح دعوی مجدد با ادعای عدم اطلاع یا اجبار و تهدید به امضا و ... برای همیشه از خواهان سلب میشود یا قابل بررسیت ؟ اگر خوانده رسیدی مبنی بر پرداخت حق و حقوق خوانده نتواند ارایه دهد چطور؟؟؟روند بررسی این پرونده چگونه است ؟؟؟و هر یک از طرفین دعوا چگونه میتوانند از پرداخت یا عدم پرداخت دفاع ووچه مدارکی برای اثبات مورد استدعاست؟؟؟؟با تشکر از شما

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
اگر رضایت دهد که حق و حقوق را درزیافت نموده است دیگر نمیتواند طرح دعوی مجدد تا آن زمان را نماید ولیکن چنانچه بهربرداری هنوز ادامه دارد نسبت به دریافت اجرت المثل آینده میتوانید اقدام نماید .