شکایت کنه افت قیمت تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۳۴۶ #02758310

من با یک تیبا ۲ مدل ۱۴۰۰ تصادف کردم مقصر شدم .هزینه خسارتشو با اینکه با تایید صافکار بی رنگ در اومده از بیمه من گرفته الان بمن میگ افت قیمتمو باید بدین یا شکایت میکنم.درصورتی که ماشینش رنگ نشده تاکید میکنم ماشینش بعد تصادف با هزینه سه میلیون بیرنگ دراومده

مشاوره حقوقی کیفری
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
افت قیمت قابل مطالبه است و میزان آن توسط کارشناس تعیین خواهد شد

با درود دعوی جداگانه برای محاسبه افت قیمت مطرح شود

افت قیمت با نظر کاشناس مربوطه.اما توافق کنید تا هزینه بیشتری براتون نباشه

دعوی جداگانه تحت عنوان محاسبه افت قیمت مطرح شود

اگر به نظر کارشناس خودرو افت قیمت پیدا کرده است بایدپرداخت کنید ومیزان آن با نظر کارشناس تعیین ودادگاه حکم به پرداخت میدهد

سلام بله افت قیمت با توجه به نظر کارشناس قابل مطالبه می‌باشد

باید اقامه دعوی جداگانه تحت عنوان محاسبه افت قیمت مطرح شود