حکم دادگاه بابت تقسیم ترکه میدهد چقدر اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۹ #02714678

در دادگاه تقسیم ترکه ای که برگزار شد و مادرم ۳ دانگ از ۶ دانگ ملک مشاعی را تمامن به من صلح کرده و دادگاه انرا تایید ورای را به من داده و ملک فوق ۴ واحد اپارتمان است و یکی از برادرانم که ۳ دانگ دیگر ملک بنام اوست از سال ۸۷ ۱۳، ۳ واحد انرا تصاحب کرده و برادر دیگرم بعد صدور حکم تقسیم ترکه یک واحد دیگر را که از سال ۹۲ در تصاحب من بود و مادرم تخلیه و تحویل من داده بود و من هم ۲ دست اجاره داده بودم را بدون اذن بنده تصرف کرده و از ۵ماه پیش انرا تصرف و در حال زندگی در ان هست را چکونه میتوانم از انجا بیرون کنم و سریعترین راه تخلیه ملکم چیست ایا شکایت عدوانی هم میتوانم بکنم چون من خودم مستاجر هستم و تصمیم داشتم خانواداام را در انجا اسکان دهم و برای کار به کیش بیایم و لز با کار ایشان مجبور شدم خانوادهام را هم با خودم برای کار به کیش بیاورم و متحمل خسارات زیادی شدم با تشکر و عرض شرمندگی

مشاوره حقوقی ملکی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات قضایی برای اخذ سند و پس از ان درخواست خلع ید را اقدام کنید

به استناد حکم دادگاه ابتدا سند رسمی دریافت کنید و سپس از دادگاه طی دادخواستی خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید

ابتدا نسبت به اخذ سند رسمی اقدام نموده و سپس دادخواست خلع ید را مطرح نمایید

سلام شما یا باید پیرو اخذ سند رسمی اقدام به طرح دعوای خلاقیت نمایید و یا اینکه به استناد رای دادگاه مبادرت به طرح دعوای تصرف عدوانی نمایید و در راستای اثبات تصرف سابق خود به اجاره نامه های قبلی استناد کنید

درود:باتوجه به حکم دادگاه اول اقدام به گرفتن سند رسمی نمایید ،سپس خلع ید یا تصرف عدوانی.

با احترام .شما مالک ۲ واحد میباشید از طریق محاکم قضایی پیگیری کنید

ضمن اهدای سلام و احترام
شما میتوانید با تقاضای صدور اجراییه بدوا تقاضای صدور سند مالکیت و سپس دعوی خلع ید طرح نمایید