برای اطلاع از محتوای پرونده چه کار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۵۳ #02708141

با سلام. بنده متهم یک پرونده با موضوع گرفتن سفته به اکراه هستم. تحقیقات مقدماتی در بازپرسی دادسرا انجام شده است و من در تاریخ ۲۴\۹\۱۴۰۰ ابلاغیه دارم برای دفاع از اتهام انتسابی. تقاضای مطالعه پرونده طبق ماده ۳۵۱ ق آ ک از طریق دفتر خدمات قضایی دادم ولی بازپرس با مطالعه پرونده موافقت نکرد. وکیل گرفتم برای مطالعه پرونده ولی بازپرس اجازه مطالعه پرونده رو به وکیل هم نداد. به دادستان اعتراض کردم، بازپرس به دادستان گفته بود که پرونده نیاز به یک تحقیق محرمانه است که نباید متهم از اون باخبر بشه! خوب اگه قراره من از پرونده و دلایل شکایت شاکی خبر نداشته باشم، چه جوری روز دادگاه از خودم دفاع کنم! لازم به ذکر است که پرونده فاقد هرگونه موضوع محرمانه است. الان بنده باید برای اطلاع از محتویات پرونده چه اقدامی انجام بدهم؟ با توجه به اینکه مطالعه پرونده طبق ماده ۳۵۱ حق بنده است و هیچ تبصره ای برای جلوگیری از مطالعه پرونده در ان وجود ندارد.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پس از صدور کیفرخواست در دادگاه کیفری ۲ میتوانید مطالعه را درخواست نمایید

سلام
پس از صدور کیفرخواست اقدام بفرمایید

باسلام پس از صدور کیفر خواست اقدام نمایید.

باسلام اگر قرار عدم دسترسی صادر شده ناچارا فعلا باید صبر کنید.

پس از صدور کیفرخواست اقدام بفرمائید

در مرحله تحقیقات امکان مطالعه پرونده از ناحیه شما و وکیل شما وجود ندارد پس از صدور کیفرخواست می توانید خواهان مطالعه محتویات پرونده شوید.

با سلام
پس از صدور کیفرخواست اقدام کنید