مقدار دیه من چقدر میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۶ #02702963

سلام
۱.ساییدگی زانوی چپ حارصه ۲.ساییدگی قدام ساق چپ حارصه ۳ شکستگی تنه استخوان زنداعلی و زند اسفل ساعد چپ که هر یک به طور جداگانه تحت تعبیه ادوات ارتوپدی قرار گرفته ۴. جراحت خلف ساعد چپ موضحه ۵. شکستگی استخوان های کف دست سوم و چهارم دست چپ که تحت پین گزاری قرار گرفته ۶. اسیب استخوان کف دستی دوم دست چپ ۷. شکستگی استخوان گوی مچ دست چپ ۸. شکستگی سر تحتانی زائده خاری استخوان زند اسفل ساعد چپ

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هنوز مبلغ دیه توسط پزشکی قانونی و قاضی دادگاه تعیین نگردیده

با سلام
مبلغ دیه توسط پزشکی قانونی و طبق نظر قاضی پرونده مشخص می شود