آیا دختری که بکارت ندارد برای ازدواج اول نیاز به اجازه پدر دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۱۷ #02630727

با سلام
و اینکه دفاتر ازدواج میگویند چه دختر باکره باشد چه نباشد نیاز به اجازه پدر دارد و قانونی در این موضوع وجود ندارد میشه لطف کنید و راهنمایی کنید؟؟؟
واینکه میشه وکیل گرفت بابت این موضوع؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دختر باکره نباشد نیاز به اذن پدر ندارد

اگر ازدواج اول شماست دفتر خانه اجازه پدر را میخواهد چون دفتر خانه از بکارت خبر ندارد پس میتوانید حکم الزام به ثبت واقعه ازدواج را در دفترخانه از دادگاه بگیرید

صرفادخترباکره«غیرمدخوله»نیازبه اذن ولی«پدرویاجدپدری»دارد.موفق باشید

سلام.در صورت باکره نبودن نیاز به اذن پدر نمی باشد

در صورتی که ازاله بکارت ناشی از دخول باشد، نیازی به اذن پدر نیست.

سلام اذن پدر منوط ب باکره بودن دختر است در غیر این صورت بدون اجازه پدر ازدواج میتواند صورت بگیرد.موفق باشید.

بر اساسماده ۱۰۴۳ قانون مدنی، نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدر او است و هر گاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.
بنابراین اگر دختر به هر دلیلی با کره نباشد نیازی به اجازه ندارد. اما دفاتر ازدواج در این مورد سلیقه ای برخورد می کنند و اکثر دفاتر ثبت نمی کنند.