برای ثبت شکایت باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۴ #02624883

سلام وقت بخیر، دوست پسرم من رو کتک زده و کبود شده مراحل پزشکی قانونی چه حوریه. خیلی ممنون از پاسخگویی

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای طرح دعوا و شکایت موارد ضرب و جرح، در ابتدا باید به کلانتری ویا دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و شکایت کیفری به عنوان ضرب و جرح مطرح کنید که پس از طرح دعوا، پرونده به دادسرا منتقل می شود.
قاضی دادسرا دستور بررسی و تحقیق را به کلانتری حوزه مربوطه می دهد و می توانید نامه معاینه پزشکی قانونی را از کلانتری دریافت کنید.
پس از ارجاع به پزشکی قانونی و تعیین طول درمان مدارک از کلانتری به دادسرا ارسال می شود.

به دفاتر خدمات قضایی محل رفته و ثبت شکایت نمایید سپس با حضور در دادسرا مستندات ارایه نمایید.

بدوا ب کلانتری محل مراجعه معرفی نامه ب پزشکی قانونی بگیرید پس از معاینه و نظر پزشکی قانونی مستند ب آن و دیگر ادله و شواهد موجود شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت برسانید

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و از آنجا به کلانتری ارجاع و از آنجا به پزشکی قانونی ..شما هم دادخواست ضرب و جرح عمدی عنوان کنید

بادرودوسلام ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خودرا تقدیم و ثبت نمایید.

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نموده و تحت عنوان ضرب و جرح شکواییه تنظیم نمایید

از طریق دفاتر خدمات قضایی یا دادسرای محل وقوع جرم شکایت ضرب و جرح عمدی کنید پرونده جهت تحقیقات و ارجاع به پزشکس قانونی به کلانتری محل ارجاع می شود.