میخوام از خانواده جدا شم‌ و مستقل زندگی کنم؛ چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۰ #02609944

سلام.
من دختری ۱۹ ساله هستم.دانشجو هستم.پدر و برادرم خیلی منو اذیت میکنن به طوری که یکبار خودکشی کردم و ۱۰ روز بستری بودم و این تنها اقدامم به خودکشی نبوده. پیش روان شناس رفتم و مشکله اختلال خلقی دارم که روانشناسم گفته بخاطر رفتار پدر و برادرم هستش. میخوام از خانواده جدا شم‌ و مستقل زندگی کنم اما میترسم که بخوان بلایی سر من بیارن چون به بار سعی کردن منو بکشن.نمیزارن برم سر کار یا بیرون پدرم از بچگی کتکم میزد و میگه کاش خودکشی کردم میمردم چطوری باید حکمی بگیرم‌ که نتونن بهم دست بزنن یا کاریم کنن مزاحمم نشن و ازشون جدا شم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به این که سن شما قانونی است شما عاقل و بالغ هستین و برای مستقل زندگی کردن نیازی به اجازه یا مجوز خاصی ندارید.میتوانید علیه پدر و برادر خود شکایت کنید یا از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید

با توجه به اینکه به سن قانونی رسیده اید میتوانید جدا زندگی کنید بابت آزار و اذیت پدر و برادرتان میتوانید شکایت کنید

سلام
وقت بخیر
شما خانمی عاقل و بالغ هستید و حق مستقل بودن در زندگی خود را دارید. در صورتی که شخصی از خانواده شما را مورد ضرب و جرح و یا توهین قرار می دهد با طرح شکایت و ارائه مدارک مناسب از خود دفاع نمایید

با سلام
برای زندگی مستقل نیازی به مجوز از مرجعی یا شخص نیست
هر شخصی با رسیدن به سن قانونی میتواند زندگی مستقل را انتخاب نماید
هر چند بهتر است به دلیل برخی موارد و شرایط تا روز ازدواج در کنار خانواده بود البته در صورا ایجاد آزار و مزاحمت از سوی خانواده از طریق اورژانس اجتماعی میتوانید اقدام نمایید .

فرزند مونث (دختر) با رسیدن به سن قانونی هجده ۱۸ سالگی می‌تواند جداگانه از والدین زندگی نماید و علی الاصول شرایط خاصی ندارد. اما برای ازدواج نیز نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد، موقوف به اجازه پدر یا جد پدری اوست و هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند، اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آن ها قرار داده شده است، پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.

با سلام
طبق قانون شما رشید محسوب میشوید و از حضانت خارج گردیده اید و میتوانید مستقلا به زندگی ادامه دهید برای رهایی از مشکلات موجود بهتر است با نهادهای حمایت از حقوق زنان و دختران شهرتان تماس بگیرید تا در صورت امکان موجبات زندگی مستقل و تحت پوشش را برایتان فراهم سازند. به امید موفقیت شما