آیا عمویم میتواند ملکی که پدرم ساخته و سالها در آن زندگی نموده است را بازسازی نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۱ #02600890

باسلام
پدرم یک خانه در روستا ساخته بود و سند کشاورزی به نام پدرم میباشد،که بعد بعلت شغل به شهر_منتقل شد،وبعد از پدرم،عمویم در آن خانه سکونت داشت،۲۰سال قبل عمویم هم آن خانه را ترک کرد و خانه متروکه شد،حالا عمویم مصالح خریده وقصد دارد پروانه ساخت بگیرد و آن خانه را بازسازی کند.
سوال:
در صورتیکه پدرم خانه را ساخته و بمدت چندین سال‌ در آن خانه زندگی کرده،آیا عمویم حق دارد آن خانه را بازسازی کند و ادعای مالکیت کند؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با اثبات سبق تصرف می توانید مانع ساخت و ساز ایشان شوید چون تصرف سابق به تصرف ما بعد خود ارجحیت دارد

با سلام،عموی شما حق چنین کاری رو ندارد و اگر چنین کرد دعوای تصرف عدوانی بر علیه ایشون مطرح کنید و سبق تصرف خود را ثابت کنید با مدارکی که دارید و شهادت شهود و استشهادیه محلی