آیا با توجه به آن سه دانگ غیر ورثه ای، راهی برای اینکه یکی از واحد ها پلمپ نشود وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۸ #02591692

با عرض سلام و خسته نباشید
یک منزل مسکونی دارای سه واحد ( طبقه ) میباشد که سه دانگ آن به نام شخصی دیگر و سه دانگ آن از اموال ورثه ای میباشد
یکی از شش ورثه اقدام به شکایت کرده و حکم پلمپ کل منزل را گرفته، آیا با توجه به آن سه دانگ غیر ورثه ای، راهی برای اینکه یکی از واحد ها پلمپ نشود وجود دارد؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به اینکه مال مشاع میباشد تصرف هر یک از شرکا باعث تصرف در سهم سایرین خواهد شد.

خیر چون مشاع بوده و تصرف هریک از شرکا لاجرم منجر به تصرف در سهم سایرین میگردد