لطفا مبلغ رقمی دیه را محاسبه بفرمائید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۷ #02575219

با سلام
پای من در یک تصادف از سه جا(۲ ناحیه درشت نی و یک ناحیه نازک نی) شکسته و طی یک عمل از زانو تا مچ پا ، پلاتین گذاشته شده است ودارای ۸ ماه طول درمان هستم.(تاریخ تصادف ۱۳۹۸.۱۱.۲۸)

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه بر مبنای اظهار نظر پزشکی قانونی از سوی قاضی تعیین خواهد شد

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

با سلام وقت بخیر
میزان دیه و ارش با نظر پزشکی قانونی و حکم قاضی و اجرای احکام کیفری محاسبه می شود

درود
میزان دیه را پزشکی قانونی معین می کند مورد حکم قرار می گیرد و اجرا محاسبه می کند.

درود بر شما، برای محاسبه ی دیه بدوا بایستی پزشکی قانونی میزان صدمات و جراحات و نوع بهبودی را گواهی کند تا دادگاه بر این اساس رای صادر و اجرای احکام کیفری مبلغ دیه را مشخص نماید.

میزان دیه و صدمات وارده ابتدا باید توسط پزشکی قانونی معین شود سپس بعد از صدور رای اجرای احکام محاسبه می نمایند

سلام، میزان دیه بر اساس جراحات وارده پس از تشخیص پزشکی قانونی و رای دادگاه قابل ارزیابی است.