میشه به استناد ماده ۱۳ ق آ د م در محل وقوع قرارداد دادخواست استرداد لاشه چک طرح نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۰ #02573045

با سلام و احترام
چکی که به اسنتاد قرارداد صادر شده و قرار داد بعلت پاس نشدن چک فسخ گردیده و طرف مقابل چک رو مسترد نمیکند ایا میشه به استناد ماده ۱۳ ق آ د م در محل وقوع قرارداد دادخواست استرداد لاشه چک طرح نمود ؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می بایست دادخواست استرداد لاشه چک طرح نمایید

امکان طرح دادخواست استرداد چک وجود دارد

باسلام. اگر در متن قرارداد درصورت حدوث اختلاف؛ دادگاه محل خاصی راتعیین نکرده باشید.بلی میتوانید در دادگاه محل قرارداد دادخواست استرداد لاشه چک بدین.

با سلام
ابتدا قرارداد خود را چک نمائید که در قرارداد ، محل قراردادی ( دادگاه ) برای حل اختلاف مقرر نشده باشد ، در غیر اینصورت و عدم تعیین محل ، می توانید نسبت به طرح دعوی علیه طرف دوم قرارداد در محل وقوع قرارداد اقدام نماید

با سلام
بله می توانید با توجه به فسخ قرارداد دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید

سلام
بله می توانید دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید .