آیا میتونم دادخواست تامین دلیل بدم وقتی که گوشی دست من نیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۲ #02566195

من یه گوشی از فروشگاه اینترنتی(-------) گرفتم که معیوب بود(ایراد فیزیکی داشت فریمش لق میزد) و در بازه ۷ روزه "گارانتی بازگشت" مرجوع کردم اما کارشناس سایت ... گوشی رو بدون ایراد تشخیص داد و گفتن پولمو نمیدن همین گوشی معیوب رو باید تحویل بگیرم.
الان میخوام شکایت کنم
باید دادخواست تامین دلیل بدم که کارشناس تایید کنه ، درصورتیکه گوشی دست من نیست ، و مرجوع شده !
البته میتونم گوشی رو تحویل بگیرم اما با این کار گارانتی ۷ روزه بازگشت خود سایت باطل میشه و بعد از این باید از طریق گارانتی سامسونگ اقدام کنم که اونم تعویض نمیکنه گوشی رو تعمیر میکنه که من نمیخوام گوشی نو که ۱۰ میلیون براش پول دادم تعمیری باشه! الان باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما بعد از ارسال اظهارنامه میتوانید بابت فسخ اقدام نمایید

با احترام برای فسخ اقدام کنید

با سلام در این خصوص دادخواستی بدهید تحت شرایطی امکان فسخ وجود دارد

وقتی میتوانید کالا را مرجوع کنید و از مزیتی که در قانون تجارت الکترونیک برای مشتری در نظر گرفته شده استفاده کنید که پلمپ کالا را باز نکرده باشید وقتی پلمپ کالا باز میشود و معیوب باشد باید به خیار عیب استناد کنید و درخواست فسخ معامله کنید.

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

باسلام
وقت بخیر،مطابق قانون تجارت الکترونیک در هرمعامله از راه دور وخرید اینترنتی مصرف کننده حداقل۷روز کاری مهلت تست وانصراف از معامله را دارد ومی تواند بدون ارائه هیچ گونه دلیلی کالای خریداری شده راظرف مهلت۷روز مسترد کند وفروشنده مکلف است بدون کسر هرگونه جریمه وجه رابه خریدار مسترد نماید.علی هذا شما دادخواست مطالبه وجه را به طرفیت فروشنده از طریق دفترخدمات قضایی ثبت نمایید.

باسلام
بدوا تامین دلیل نمایید سپس دادخواست فسخ به طرفیت فروشگاه به استناد خیار عیب تقدیم نمایید