برای مقابله با مواد مخدر چطور از طریق قانون اقدام شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #02550518

سلام و عرض ادب خدمت کانون محترم وکلا...
در حوالی منزل ما خونه ای است که هم پاتوق است و هم محل مواد مخدر که مسوولش یک زن است این خانم تا به الان ۲ باری بازداشت شده و باز به کار خودش بعد مدتی ادامه میده...بنده ۴ بار به ۱۱۰ و ۴ بار به ۱۱۳ و به ۱۱۶ تماس گرفتم هیچ پاسخی دریافت نشده و در نهایت به ۱۹۷ زنگ زدم مامور میگه تا استشهاد محلی ننویسی ما هیچ اقدامی نمی تونیم کنیم میگم اوضاع کشور جوریه طرف از سایه خودش میترسه چطور میان امضا کنند بعد گفت به ما مربوط نیست بدون استشهاد کاری نمیشه کرد و گفتم یعنی مهم نیست جوان ها دچار اعتیاد دارند میشند و زندگی ها نابود میگه همین که گفتم. درد من اینجاست سال ۹۵ استشهاد درست کردیم و ۲۵ نفر از همسایگان امضا کردن و بردن به کلانتری تحویل دادن و انگار نه انگار باز کلانتری گفتن ببرین به دادگاه بدین و دادگاهم هیچ که هیچ خبری نشد...الان از شما عزیزان تقاظا دارم لطفا هر راهکاری که باعث میشه از این منزلی که آسایش آرامش یک محل رو گرفته و احساس قدرت داره میکنه و هر کاری دلش میخواد انجام میده رو ارایه بدین تا دعای خیر یک منطقه پشت سرتون باشه واقعا موندم چکار کنم دیگه ممنون میشم نهایت همراهی رو کنید...از صمیم دل ازتون ممنونم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رسیدگی به جرائم مواد مخدر در صلاحیت دادگاه انقلاب است و همچنین دادستان مکلف است شکایت کتبی و شفاهی را همه‌ وقت قبول کند.