گوشی ام سرقت شده، آیا باید منتظر جواب همیاب بمانم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۹ #02520762

سلام
من بعد از سرقت گوشیم و تماس با ۱۱۰ طبق گفته آن ها سیم کارت هامو سوزوندم و در سامانه همیاب سریال گوشی رو ثبت نام کردم. بعدا طبق گفته آشناها مجدد رفتم کلانتری محل سرقت برای اخذ صورت جلسه. وقتی به من صورت جلسه دادن گفتن باید بری دادسرا طرح شکایت، رفتم مجدد برگشتم کلانتری، اونجا به من گفتن ما الان باید به شما نامه بدهیم بری به ۴ تا اپراتور برای ردیابی، منتهی اون ها کار همین همیاب ۲۴ رو انجام میدهند و تو فقط وقت و هزینت رو از دست دادی. ضمنا وقتی گوشیت هنوز پیدا نشده اگر تشکیل پرونده بدهیم برات بفرستیم دادسرا عملا خودت پرونده خودت رو با این کار بستی. به من گفتن فعلا دست نگه دار تا جواب همیاب بیاد اگر مثبت بود بیا برای ادامه کار و اگر نبود هم که گوشیت رو یا شیکوندن یا رفته خارج کشور و غیر قابل ردیابی.
من موندم الان به حرفشون گوش بدم نرم دنبال کارم و نامه از اپراتور نگیرمو تشکیل پرونده ندم؟
و منتظر جواب همیاب شم؟
یا برم نامه بگیرم خودم برم اپراتور ها و به کلانتری بگم پرونده منو بفرسته دادسرا؟

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام منتظر جواب همیاب بشوید و همزمان شکایت سرقت را هم ادامه بدهید.

میتوانید در دادسرا هم شکایت نمایید

سلام
در دادسرا شکایت کنید و پیگیر باشید

چون سرقت هست . حتما شکایت رادرداسرا طرح و پیگیر باشید

ابتدا اعلام کردید به سامانه خوب است ولی در دادسرا هم اعلام سرقت کند