حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده؛ چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵,۴۸۱ #02503448

سلام وقت بخیر..

موکل ضمن عقد خارج لازم، حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نموده است. یعنی چه؟

تشکر فراوان..

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .یعنی نمی تواند وکیل را عزل (برکنار)کند

با درود
وکالت بلاعزل.و نمی تواند وکیل را عزل نماید.

با سلام یعنی وکالت بلاعزل است

با درود موکل نمی‌تواند وکیل را عزل نماید

سلام به این معناست که موکل مادام العمر حق ندارد وکیل را عزل کند در صورت انجام مورد وکالت یا فوت هر یک از وکیل یا موکل وکالت منتفی می شود

با سلام
یعنی صرفا در صورت فوت یا جنون وکیل میتواند عزل شود در غیر اینصورت موکل حق عزل ایشان را نخواهد داشت.

باسلام
منظور این است که موکل حق هیچگونه عزل یا برکناری وکیل خود را نخواهد داشت
مگر در موارد خاصی مانند فوت یکی از طرفین یا به حکم قانون ، که قابل ابطال خواهد بود