آیا دو نفر میتوانند با کسب اجازه در مکانی دیگر بجای شخصی دیگر قرار دادی را امضا کنند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۶۷ #02494835

آیا دو نفر مرد با کسب اجازه لفضی از شخصی بالغ در مکانی دیگر و بدونه حضور شخص اول ملکی را واگذار کنند و طبق شرایطی که هیچ اطلاعی از آن نبوده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در تنفیذ قرارداد اراده وقصد انشاء طرفین رکن اساسی را تشکیل می دهد در غیر اینصورت معامله فوضولی می‌باشد.

سلام خبر امکانپذیر نیست در صورت امضا معامله فضولی بوده

نیازمند است سوال به صورت کامل تر بیان شود، لیکن به طور کلی ممکن نیست

بااحترام
خیر امکان پذیر نیست

چنین معامله ای فضولی بوده و نیاز به تنفیذ مالک دارد

سلام

بله ممکن است اما قرارداد غیر نافذ خواهد بود و با تنفیذ بعدی مالک معامله معتبر و با رد او قرارداد باطل می شود.
بهتر است امضاءکنندگان به واژه(از طرف) اشاره کنند.

بادرودوسلام چنین معامله ای فضولی و غیرنافذ تلقی می گردد می بایست ازطریق مالک تنفیذ گردد.