باتوجه به اینکه پرونده به مرحله اجراییه رسیده در کنار طرح شکایت جعل چه اقدامی کند که موضوع مشخص و محرز بشه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۶ #02472173

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار
شخصی طی پرونده ی مطالبه وجه فاکتور که منجر به صدور اجراییه شده محکوم به پرداخت شده، و باتوجه به اینکه فاکتور کاملا جعلی و کذب است و امضا و دستخط رو جعل کردن نکته مهمش اینه که
پایین فاکتور نام و امضا خریدار---------------- قید شده و طرح دعوی و خواهان شخصی بنام --------- یکتا است،و باتوجه به اینکه شرایط حضور در جلسات دادگاه رو نداشته متاسفانه دادگاهی به این نکته پی نبردن.
سوالی که از حضورتون دارم اینه که باتوجه به اینکه پرونده به مرحله اجراییه رسیده در کنار طرح شکایت جعل چه دادخواستی به دادگاه ارایه بده که موضوع مشخص و محرز بشه؟ باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای کارشناسی اقدام نمایید.

سلام با توصیف سوال رای غیابی صادر شده و امکان واخواهی در مواعد قانونی خواهید داشت و در صورت پذیرش عملیات اجرا متوقف میشه تا زمان رسیدگی و صدور رای قطعی، میتوانید ضمن واخواهی ارجاع به نظر کارشناسی را برای بررسی خط و امضاء بخواهید

با احترام تعیین جعلی بودن با کارشناس است

وقت بخیر جهت کارشناسی اقدام کنید

هرگونه ادعای جعلی بودن نیازبه بررسی توسط کارشناس دارد

بزای کارشناسی در هر موضوعی باید اصل مدرک باشد

سلام ارائه اصل فاکتور جهت تعیین کارشناس و احراز جعل ضروری است