چگونه اعتراض به قرار منع تعقیب نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۰ #02465304

خسته نباشید
برای ترک انفاقم منع تعقیب نوشتن میخوام برم اعتراض کنم،
چی باید بگم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چی باید بگم؟
باید دلایل خود را ارائه دهید و مستندات متقن تری برای اثبات عدم پرداخت نفقه ارائه دهید تا مقبول افتد

سلام . ابتدا باید مدارک و دلایل شما بررسی گردد . در صورتی که برای اثبات جرم کفایت کند ، با مشورت یا درخواست از یک وکیل باید لایحه ای تنظیم و به قرار اعتراض کنید .

بسمه تعالی : اعتراض خود را به دفتر شعبه صادر کننده قرار با پرداخت مبلغ ۳۰۰۰۰تومان به حساب دادگستری ( البته زمان تحویل درخواست اعتر اض از دفتر شعبه مبلغ واریزی را بپرسید) تحویل دهید و دلایل خود را نسبت به اعتراض به قرار در لایحه ایی با مدارک و مستندات مکتوب و تحویل دهید .

با سلام ظرف ده روز مهلت اعتراض وجود دارد

بابد بررسی کرد ادله شما در اثبات جرم ترک انفاق چه بوده است. برای تنظیم لایحه اعتراض با یکی از وکلا هماهنگ بفرمایید.

برای اعتراض به قرارمنع تعقیب نزدوکیل بروید تا لایحه خوب تنظیم نماید.‌