همسرم پس از عقد تقاضای مهریه و طلاق توافقی داره آیا من باید مهریه وی را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۰۴ #02457384

سلام
همسر من قبل از عقد من رو فریب داد و بعد از عقد به سرعت مهریه اش رو اجرا گذاشت و توقیف اموال کرد و گفت مهریه ام رو بده و توافقی جدا شویم. من قبول نکردم تا اینکه بعد از یک مدت گفت به شرط اینکه توافقی جدا شیم یه قسمتی از مهریه ام رو می بخشم. من بازم قبول نکردم و گفتم اگر به هیچ عنوان نمیای زندگی کنیم باید کل مهریه ات رو ببخشی تا جدا شیم. شکایت ترک انفاق کرده اما من نفقه دادم. من هم براش اظهارنامه فرستادم و دادخواست تمکین زدم. الان به نظرتون چیکار میتونم بکنم؟ نگران اینم که هم بتونه طلاقشو بگیره و هم ازم مهریه بگیره! پیشنهادات شما عزیزان میتونه کمکم کنه

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی زندگی اینچنینی شروع میشود بهتر است تمام شود با ایشان سر مبلغی توافق نمایید و توافقی جدا شوید
ضمنا اگر با کره هستند نصف مهریه به ایشان تعلق میگیرد

سلام وقت بخیر
مهریه دینی است که زوج باید پرداخت نماید لذا اگر در دوران عقد هستید زوجه دوشیزه هستند نصف مهریه به ایشان تعلق می گیرد، اگر رابطه زوجیت شکل گرفته تمام مهریه را باید پرداخت نمایید و می توانید در مقابل بخشش مهریه به همسرتون حق طلاق دهید در غیر اینصورت با توججه به تمکن و استطاعت مالی شما مهریه تقسیط می شود و ملزم به پراخت هستید.

برای گرفتن مهریه نمی تونین کاری انجام بدهید که پرداختش نکنید، چون عمل زناشویی هم انجام نشده، فقط نیمی از مهریه به او تعلق می گیرد.