شوهرم فاکتور طلاها رو برده شورا از من شکایت کرده، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۷ #02450445

شوهرم فاکتور طلاها رو برده شورا و از من شکایت کرده.
چطور دفاع کنم وقتی اونارو خودش فروخته است؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . شما همین که منکر شوید کفایت می کند ایشان باید اثبات کند که طلاها نزد شما وجود دارد .

باسلام
با ارائه فا کتور که نمیتوان چیزی را ثابت کرد اول باید ثابت کند آنها را به شما داده دوم باید ثابت کند شما آنهارا فروختید مهمتراینکه ثابت کند هبه نبوده است جای نگرانی نیست

با سلام شما نیازی نیست نگران باشید به صرف اینکه فاکتورها را برده‌اند حکم به نفع ایشان صادر نمی‌شود ایشان باید دلیل اثبات بکنند دال بر اینکه شما طلاها را فروخته اید شما کافیست ادعای ایشان را منکر شوید

با سلام چه دلیلی در خصوص اینکه در اختیار شما بوده ارائه داده‌اند اصل بر عدم در اختیار بودن شما می باشد چنانچه دلیلی دارند می بایست ارائه نمایند